Training Test Automation Awareness

By January 20, 2020 February 3rd, 2020 Trainingen

Training Test Automation Awareness

Omschrijving

De eendaagse training ‘Test Automation Awareness’ helpt je op weg met het succesvol automatiseren van je testen. Testautomatisering is niet meer weg te denken uit moderne softwareontwikkelingsprojecten. Organisaties die vaker, sneller en meer willen testen proberen dit vaak te bereiken door het inzetten van testautomatisering. Helaas niet altijd met het gewenste resultaat.

Maar wat is er dan nodig om het inzetten van testautomatisering wél tot een succes te maken? Welke vragen moet je stellen? Waar moet je op letten? Wat zijn de valkuilen en welke verwachtingen mag je realistisch stellen wanneer je besluit om testautomatisering in te gaan zetten?

Doel en inhoud van de training

Deze training maakt je bewust van een aantal kritieke succesfactoren voor het implementeren van geautomatiseerd testen, en wat het wel (en vooral ook wat het niet) gaat opleveren voor je team en organisatie. Daarnaast leer je welke vorm van geautomatiseerd testen voor welke situatie geschikt is en wat testautomatisering nog meer voor je kan doen naast het geautomatiseerd uitvoeren van testgevallen.

De volgende onderwerpen worden tijdens de training behandeld:
  • Wat is testautomatisering?
  • Waarom testautomatisering?
  • Wat ga je automatiseren? Wat niet?
  • De testautomatiseringspiramide;
  • Kritieke succesfactoren;
  • Valkuilen en verkeerde verwachtingen;
  • Toolkeuze.
Vereiste voorkennis

De training is voor iedereen die geïnteresseerd is in geautomatiseerd testen en hierover basiskennis wil opdoen.

Voor het kunnen volgen van deze training is basiskennis van ontwikkel- en testprocessen nuttig.

Vorm

De training is klassikaal in een groep van minimaal 4 en maximaal 12 personen. Aan de hand van praktijkvoorbeelden en demoprojecten licht onze docent de theorie toe. Tijdens de training worden hand-outs en oefeningen uitgereikt.

De training is interactief van opzet met veel ruimte voor het stellen van vragen en het inbrengen van voorbeelden uit de eigen praktijk.

Deelnemers dienen een eigen laptop mee te brengen.

Certificaat van deelname

Deelnemers ontvangen na afloop van deze training een certificaat van deelname. Een examen is geen onderdeel van deze training.

Kosten

De kosten voor deze training zijn € 675,- excl. BTW. Lesmateriaal, lunch, koffie en thee zijn bij deze prijs inbegrepen.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Meer informatie

Voor meer informatie of vragen over deze training kun je contact opnemen met Johan Vork op telefoonnummer 06 – 11 30 41 88 of per email via trainingen@oelan.nl.