Vacature Consultant Informatiebeveiliging

Maak je ook graag werk van je leven? Is informatiebeveiliging jouw passie en wil je je loopbaan een interessante wending geven? Dan gaan wij graag met je in gesprek!

Informatie wordt meer en meer gezien als het nieuwe goud. Tegelijkertijd nemen ook de cyberdreigingen toe, zowel in aantal als in complexiteit. Logisch dus dat informatiebeveiliging steeds belangrijker wordt. In veel organisaties ziet men informatiebeveiliging als een IT verantwoordelijkheid. Bij Oelan kijken we daar wat anders tegenaan. Informatie is een waardevol productiemiddel en adequate bescherming daarvan vraagt een integrale en multidisciplinaire aanpak, waarbij alle aspecten van de bedrijfsvoering aan bod komen.

Welkom bij Oelan

Bij Oelan zijn we samen met onze klanten dagelijks bezig met business en IT-gerelateerde vraagstukken die zich toespitsen op Informatiebeveiliging. Als consultant werk je aan het signaleren en beheersen van de risico’s die gepaard gaan met het verwerken van informatie. We bieden je uitdagende projecten en een thuisbasis met betrokken en enthousiaste collega’s.

Volop ruimte voor groei

Je krijgt bij Oelan volop de ruimte om verder te groeien als mens en als professional. Daartoe werken we gezamenlijk aan je ontwikkelpunten, stimuleren we een gezonde levensstijl en faciliteren we sporten. Vakinhoudelijk volg je gerichte trainingen en neem je deel aan sessies waar je kennis en ervaringen uitwisselt met je collega’s. Zo blijft je markt- en inhoudelijke kennis up-to-date en kunnen we samen onze klanten altijd de best passende oplossing bieden.

Wij zoeken…

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar collega’s met een gezonde ambitie, die toe zijn aan een nieuwe en veelbelovende stap in hun carrière. Je adviseert onze klanten over het beheersen van de risico’s die gepaard gaan met het verwerken van informatie. Je bent een sparringpartner voor het management van een breed scala aan informatiebeveiliging gerelateerde onderwerpen (zowel technisch als  organisatorisch). Daarnaast communiceer je moeiteloos met vakinhoudelijke specialisten. Je hebt een sterke affiniteit met IT en technologische ontwikkelingen en beschikt over goede contactuele eigenschappen. Je draagt bij aan het opstellen van informatiebeveiligingsbeleid en weet de eisen en richtlijnen te vertalen in een praktische en flexibele kortcyclische aanpak, waarbij het initiatief bij de klant blijft.

Voor een avontuurlijke carrière als consultant Informatiebeveiliging voldoe je aan het volgende profiel:

 • Minimaal een afgeronde HBO-opleiding (bv. informatica, technisch of bedrijfskundig);
 • Minimaal 3-5 jaar werkervaring in informatiebeveiliging gerelateerde rollen of
  projecten (bv. risicomanagement, auditing en compliance, programma- en
  projectmanagement, data privacy of cyber security);
 • Een CISSP, CCSP, CISM of soortgelijke certificering;
 • Ervaring met relevante normenkaders zoals bv. ISO 27000;
 • Ervaring met projectmatig werken en/of stakeholdermanagement;
 • Zowel in teamverband als zelfstandig kunnen werken;
 • Bereidheid om je d.m.v. training en studie te verdiepen in de technische- en
  organisatorische aspecten van informatiebeveiliging;
 • Goede uitdrukkingsvaardigheid in woord en geschrift (Nederlands en Engels);
 • In het bezit van een rijbewijs B;
 • Ervaring met IT technologie en processen.

Maak je ook graag werk van je leven?

Stuur je cv met een korte motivatie per e-mail naar maakwerkvanjeleven@oelan.nl Ook als je niet helemaal voldoet aan het gevraagde profiel nodigen we je uit om te reageren.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Bas Biemans op 020 330 29 62

Meer informatie over Oelan vind je op www.oelan.nl en www.linkedin.com/company/oelan

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Delen: