Oplossingen passend bij uw situatie

Oelan Software Engineering helpt organisaties bij het ontwikkelen en ontsluiten van (cloud based) bedrijfsapplicaties. Dit doen we met passie en lef. Want je vak beheersen kan alleen als je er gepassioneerd over bent én het lef hebt om steeds weer het avontuur aan te gaan door te onderzoeken én over grenzen heen te stappen. Zo bieden onze software engineers steeds de best passende oplossingen met tevreden klanten als resultaat.

software engineering

Continu in ontwikkeling

Om u optimaal te kunnen adviseren over de oplossing die het beste bij uw situatie past investeren we structureel in het opbouwen van kennis over het toepassen van nieuwe technologieën. Hierdoor kunnen we expliciet maken wat de voor- en nadelen hiervan zijn.

Alle disciplines binnen onze organisatie wisselen regelmatig kennis en ervaring met elkaar uit. Dit doen we op verschillende manieren. Zo organiseren we periodiek bijeenkomsten waarop we informeel met elkaar en met genodigde externen bijpraten, samen eten en met elkaar kennis en ervaring uitwisselen over bijvoorbeeld projecten die we doen en technologische ontwikkelingen die ons bezighouden.

Daarnaast wordt er vier keer per jaar een TechDay georganiseerd waarin de diverse disciplines van onze organisatie (testautomatisering, continuous delivery, data privacy / informatiebeveliging en software development) samenkomen en we een specifiek onderwerp behandelen. Dit kunnen praktijkcases zijn, een bepaalde technologie of bijvoorbeeld een simulation game.

Op deze wijze leren we van elkaar en zijn we continu in ontwikkeling. En dat is goed voor onze klanten, onze engineers en onze organisatie.

Onze dienstverlening

Onze dienstverlening spitst zich toe op het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van (cloud based) bedrijfsapplicaties. Hiervoor staan ons diverse technologieën en platformen ter beschikking waarbij Java een prominente rol speelt. Afhankelijk van uw situatie bepalen we gezamenlijk welke oplossing het beste past.

Meer info?

Nico van den Beld

020 330 29 62

sales@oelan.nl

Vacatures

Java Engineer

Image