Training Agile Scrum Master

Agile Scrum Master is een certificaat dat zowel de praktische als de theoretische kant van het Agile framework en de Scrum methodologie omvat. Agile Scrum gaat over samenwerken en om gezamenlijk succesvol een doel te bereiken. Agile methoden zijn populair en worden niet alleen meer toegepast bij het ontwikkelen van software, maar ook bij projecten in andere werkvelden.

Scrum is de meest toegepaste Agile methode en helpt bij het ontwikkelen van cross-functional en self-organizing teams, die gezamenlijk werken in een sprint of iteratie naar de oplevering van een werkend product. Deze certificering heeft de focus liggen op het adopteren van Agile en Scrum in een organisatie en de rol van de Scrum Master.

Doel en inhoud van de training

De training Agile Scrum Master geeft u in 2 dagen, op Advanced niveau, inzicht in Agile Scrum, gecombineerd met kennis over de scrum praktijk.

De volgende onderwerpen komen aan bod tijdens de training:

  • Agility: ontwikkel modellen, waarom scrum, manifest/principes en concepten;
  • Scrum: raamwerk, rollen, werkruimte, scaled scrum, evenementen, deliverables, begroten incl. velocity & bewaking en implementeren van scrum;
  • Agile practices: meerdere teams en contract vormen.

Doelgroep en vereiste voorkennis

Deze training is geschikt voor alle professionals die op de hoogte willen blijven van de meest recente ontwikkelingen op het gebied van IT en Project Management. De certificering is specifiek geschikt voor mensen die werkzaam zijn in de volgende gebieden: Project Management, Software ontwikkeling, IT Service Management en Business Management.

Vorm

De training is klassikaal in een groep van minimaal 6 en maximaal 12 personen. Aan de hand van praktijkvoorbeelden licht onze gecertificeerde docent de theorie uit. Bij aanvang van de training ontvangt u het boek ‘Agile – pocketguide voor wendbare organisaties’. Tijdens de training worden hand-outs en oefeningen uitgereikt ter voorbereiding op het examen.

Examen

De training Agile Scrum Master bereidt je voor op het Exin examen ASM en wordt aansluitend als onderdeel van de training afgenomen.

Kosten

De kosten voor deze training zijn € 799,- (exclusief examen). Lesmateriaal, boek, lunch, koffie en thee zijn bij deze prijs inbegrepen. De kosten voor het examen zijn € 225,-

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Meer informatie

Voor meer informatie of vragen over deze training kunt u contact opnemen met Johan Vork op telefoonnummer 020 330 29 62 of per email via trainingen@oelan.nl

De training Agile Scrum Master wordt gegeven in samenwerking met onze partner Ammerlaan IT Training & Advies.

✓ Early Bird korting. Schrijf je uiterlijk 8 weken voor aanvangsdatum in en ontvang 10% korting!

 Exin geaccrediteerd trainer én examen partner.

✓ Trainer met veel praktijkervaring.

Schrijf je nu in: