Training Agile Scrum Foundation

Agile Scrum Foundation is een certificering die de kennis over Agile methodes, gecombineerd met de kennis over de Scrum praktijk, erkent. Agile Scrum richt zich op het behalen van het doel door succesvol samen te werken. Agile methodes zijn populair bij software ontwikkeling en worden steeds vaker gebruikt in andere werkvelden. Scrum is de meest toegepaste Agile methode. De Scrum manier van werken houdt in het samenstellen van een multidisciplinair team dat zichzelf organiseert en dat aan het eind van een sprint een werkend product oplevert.

Doel en inhoud van de training

De training Agile Scrum Foundation geeft u in 2 dagen op Foundation niveau inzicht in Agile Scrum, gecombineerd met de kennis over de scrum praktijk.

De volgende onderwerpen komen aan bod tijdens de training:

  • Introductie van Agile en Scrum;
  • Scrum practices;
  • Scrum planning;
  • Monitoring Scrum projects;
  • Advanced Scrum concepts.

Doelgroep en vereiste voorkennis

Deze training is geschikt voor alle professionals die op de hoogte willen blijven van de meest recente ontwikkelingen op het gebied van IT en Project Management. De certificering is specifiek geschikt voor mensen die werkzaam zijn in de volgende gebieden: Project Management, Software ontwikkeling, IT Service Management en Business Management.

Vorm

De training is klassikaal in een groep van minimaal 6 en maximaal 12 personen. Aan de hand van praktijkvoorbeelden licht onze gecertificeerde docent de theorie toe. Bij aanvang van de training ontvangt u het boek ‘Agile – pocketguide voor wendbare organisaties’. Tijdens de training worden hand-outs en oefeningen uitgereikt ter voorbereiding op het examen.

Examen

De training bereidt je voor op het EXIN examen Agile Scrum Foundation en wordt aansluitend als onderdeel van de training afgenomen.

Kosten

De kosten voor deze training zijn € 799,- (exclusief examen). Lesmateriaal, boek, lunch, koffie en thee zijn bij deze prijs inbegrepen. De kosten voor het examen zijn € 160,-

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Meer informatie

Voor meer informatie of vragen over deze training kunt u contact opnemen met Johan Vork op telefoonnummer 020 330 29 62 of per email via trainingen@oelan.nl

De training Agile Scrum Foundation wordt gegeven in samenwerking met onze partner Ammerlaan IT Training & Advies.

✓ Early Bird korting. Schrijf je uiterlijk 8 weken voor aanvangsdatum in en ontvang 10% korting!

 Exin geaccrediteerd trainer én examen partner.

✓ Trainer met veel praktijkervaring.

Schrijf je nu in: