Het Oelan Avontuur vraagt om lef en incasseringsvermogen!

Werken bij Oelan betekent niet alleen het vervullen van interessante opdrachten bij onze klanten, maar ook het mogen leveren van een relevante maatschappelijke bijdrage. Onze blik richt zich niet alleen op de IT-werkelijkheid van alle dag, maar wij zien ook graag de wereld om ons heen. Een wereld voor ons en door ons allemaal. Daarom bieden wij onze medewerkers periodiek de mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan een zinvol project in binnen- of buitenland: het Oelan Avontuur.

Het avontuur van Georg Törnqvist

Onze collega Georg Törnqvist heeft zijn Oelan Avontuur gewijd aan het leveren van een bijdrage aan de permacultuur gemeenschap. Hij heeft in diverse tuinen in Nederland gewerkt en is ook een week in Portugal geweest. We zijn natuurlijk zeer benieuwd hoe hij zijn Oelan Avontuur heeft ervaren.

Het avontuur van Hans van der Aa

Onze collega Hans van der Aa gaat voor zijn Oelan Avontuur tot en met 1 september de stichting Mont Ventoux helpen. Deze stichting zet zich in voor de strijd tegen kanker, waar de zware beklimming van de gelijknamige berg in Frankrijk symbool voor staat. Hans springt eind augustus zelf ook op de fiets om de berg te bedwingen. Maar eerst stelden we hem enkele vragen over zijn avontuur.

Het avontuur van Richard Hamaker

Onze collega Richard Hamaker is tijdens zijn Oelan Avontuur voor een periode van vier weken in Zuid-Afrika geweest. Hij verbleef daar op een cheetah farm, waar hij hielp met het verzorgen van cheetahs die uiteindelijk weer in het wild worden teruggeplaatst. Een prachtig avontuur waar we natuurlijk graag meer van willen weten!

Het avontuur van Redouan Assidah

Onze collega Redouan Assidah heeft zich tijdens zijn Oelan Avontuur voor een periode van vier weken ingezet voor natuurspeeltuin De Natureluur in Amsterdam-West. Dichtbij huis zijn er namelijk ook voldoende avonturen te beleven!

Het avontuur van Rene Noort

Onze collega Rene Noort is tijdens zijn Oelan Avontuur vier weken op Pom Pom Island in Maleisië geweest. Hier heeft hij geholpen met het maken van nieuwe en het uitbreiden van bestaande koraalriffen. Duiken kon hij nog niet, dus hij moest eerst zijn brevet halen. In een interview met Rene vertelt hij meer over zijn avontuur en wat het voor hem heeft betekend.