Continuous Delivery met passie en lef

Een digitale infrastructuur voor een wendbare organisatie! Oelan helpt organisaties in uiteenlopende branches bij het ontwerpen, ontwikkelen, inrichten en onderhouden van geautomatiseerde software build-, test-, -deploy en releaseomgevingen. Dit doen we met passie en lef. Want je vak beheersen kan alleen als je er gepassioneerd over bent én het lef hebt om steeds weer het avontuur aan te gaan door te onderzoeken én over grenzen heen te stappen. Zo bieden onze DevOps Engineers steeds de best passende oplossingen met tevreden klanten als resultaat.

continuous delivery

Waarom Continuous Delivery?

In een tijd waar effectieve, efficiënte en flexibele digitalisering van je business noodzakelijk is om klanten optimaal te kunnen bedienen is Continuous Delivery hét middel om dit doel te bereiken. De implementatie van Continuous Delivery in je organisatie zorgt voor een kortere time to market van je digitale product of dienst met een hogere kwaliteit en tegen lagere kosten dan conventionele methoden.

Met Continuous Delivery automatiseer je het gehele build, test, deploy en release proces waardoor snelheid en betrouwbaarheid substantieel toenemen. Juist door te automatiseren reduceert het aantal fouten aanzienlijk en daarmee bespaar je tijd en geld. Je kunt de Continuous Delivery processen uitvoeren op tijden waarop iedereen op één oor ligt omdat ze voorspelbaar en herhaalbaar zijn en daarmee in te plannen. Door de korte releasecyclus realiseer je een korte time to market, waardoor je klanten direct resultaat zien. En dat is in alle opzichten gunstig!

Onze dienstverlening

Wij hebben veel ervaring met het opzetten, inregelen en onderhouden van Continuous Delivery pipelines. Deze ervaring hebben we vertaald in twee specifieke diensten:

Meer info?

Eric Schuurmans

020 330 29 62

sales@oelan.nl

Advies over Continuous Delivery

Als u advies nodig heeft ten behoeve van uw Continuous Delivery pipeline bent u bij Oelan aan het juiste adres. Onze ervaren DevOps Engineers ondersteunen bij het opzetten, inregelen en onderhouden van uw software delivery pipeline. Ze hebben veel ervaring met relevante ontwerpmethodieken, moderne software ontwikkelmethoden, testmethoden, cloud deployment van complexe systemen en beheer. Private en public cloud technologieën zoals AWS, Azure, OpenStack en Terraform hebben voor hen geen geheimen.

De gereedschapskist van onze engineers is gevuld met orchestration tools zoals Ansible, Chef en Puppet, Continuous Delivery tools zoals Jenkins, Maven, Artifactory, Nexus, GitLab, GitHub en SonarQube en diverse application deployment tools.

Continuous Delivery zonder zorgen

Dat Continuous Delivery in belangrijke mate bijdraagt aan het continu verbeteren van uw organisatie is een duidelijk verhaal. Maar om het écht in te zetten en de vruchten er van te plukken kan een behoorlijke uitdagende en tijdrovende klus zijn. Zeker als de winkel gewoon open moet blijven. Oelan heeft hiervoor een passende aanpak bedacht, waarbij wij dit gestructureerd voor u opbouwen. Continuous Delivery zonder zorgen; wel de lusten, niet de lasten.

Onze aanpak bestaat uit twee fases:

Fase 1: Scan

Aan de hand van diverse gesprekken en documentatie analyseren we de huidige situatie en de wensen en eisen die u heeft. We doen u vervolgens een aantal aanbevelingen en leveren een overzichtelijk plan van aanpak (tijdslijn en kosten) op om Continuous Delivery binnen uw organisatie te implementeren.

Fase 2: Implement the pipeline

Wij richten de complete Continuous Delivery pipeline voor u in en brengen deze live zodat uw organisatie er direct gebruik van kan maken en direct de voordelen ervaart. We ondersteunen uw medewerkers zodat zij het gehele proces van code quality checks, testautomation, peer reviews, integration tests, acceptation tot in productie name zelfstandig uit kunnen voeren. Zelfs de benodigde infrastructuur kunnen ze via selfservice- zonder tussenkomst van infrastructuur specialisten – op eenvoudige en snelle wijze zelf configureren. Vanzelfsprekend opereren we steeds vanuit het Agile gedachtegoed zodat het gehele Continuous Delivery proces van build tot en met productie continu verbetert.

Na oplevering is uw organisatie in staat om geheel zelfstandig een kwalitatief hoogwaardig digitaal product of dienst op kortcyclische wijze te ontwikkelen tegen zo laag mogelijke kosten.